Beste leden,

Helaas kan de lezing op 6 oktober (Vianen in WO II) geen doorgang vinden. Bas van Wiggen deelde ons mee dat hij wegens omstandigheden helaas verhinderd is.

Wij moeten naar een nieuwe datum zoeken. Wat de locatie betreft hopen wij dat wij eindelijk weer in het museum terecht kunnen, maar dat is nog niet zeker. Het is afwachten met welke maatregelen het kabinet eind september komt.

De kleine excursie naar Nieuwpoort op 18 september gaat gelukkig gewoon door. Er hebben zich tot nu toe 15 leden aangemeld. Mocht u nog mee willen, dan snel opgeven bij het secretariaat: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 Nieuwpoort

De kosten voor de gidsen zijn € 3,00 per persoon (contant ter plaatse betalen).

Zorg dat u om 13.45 uur aanwezig bent.

De auto kunt u parkeren op het Hooft, aan het einde van de buitenhaven langs de Lek. Bij boerderij ‘Vredebest’ op Binnenhaven 24 kunt u de fiets neerzetten. Bij genoemde boerderij begint de excursie om 14.00 uur. Informatie over het Rampjaar 1672 kunt u teruglezen in Nieuwsbrief no. 6.

Over de excursie naar den Bosch en Vught op 23 oktober  krijgt u binnenkort meer informatie via een Nieuwsbrief. U kunt zich nog tot 9 oktober aanmelden bij het secretariaat.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ralf Krämer